Politie Keurmerk Veilig Wonen

  Inbraakbeveiliging

  De gevolgen van een inbraak zijn vaak zeer vervelend. Het feit dat er iemand zonder uw toestemming in uw huis of bedrijf is geweest en wellicht aan al uw spullen heeft gezeten is vaak een zeer emotionele ervaring.
  Daarnaast gaan inbraken vaak gepaard met de nodige schade, waardoor u direct actie moet ondernemen in het vernieuwen van ramen, sloten of deuren.

  Tot slot is er dan ook nog de verzekeringskwestie, waarbij het de vraag is of alle gemaakte kosten wel vergoed zullen worden.

  Om de kans op inbraak zo klein mogelijk te houden is het van belang dat uw huis of bedrijf goed beveiligd wordt. Heezemans' Beveiliging heeft effectieve en efficiŽnte beveiligingsmaatregelen om ongewenst bezoek zoveel mogelijk te weren.

  Hieronder treft u diverse mogelijkheden aan die Heezemans' Beveiling verzorgt.

  Alarmsystemen, toegangscontrole en intercoms
  De mogelijkheden zijn op dit gebied eindeloos. De techniek van tegenwoordig maakt het mogelijk om zo onopvallend mogelijk een pand te voorzien van detectoren en sensoren. Dit heeft als voordeel dat u zich niet gaat storen aan bedrading of grote apparaten op deuren en ramen. Door middel van een kleine afstandsbediening kunt u gemakkelijk met een druk op de knop het alarm systeem in- en uitschakelen. Wilt u weten wat er in uw situatie mogelijk is? Voor een installatie voor uw woon of werk situatie maken wij graag vrijblijvend een offerte op maat en vertellen wij u wat de mogelijkheden zijn.

  Camerabewaking (CCTV)
  Camerabewaking is de laatste tijd sterk in opkomst. Als een inbreker een poging gedaan heeft om uw pand te betreden laat hij/zij vaak een spoor van vernielingen achter. Om erachter te komen bij wie u de schade kan verhalen is een video-opname van de gebeurtenis erg handig.
  Deze techniek hoeft natuurlijk niet alleen als registratie te dienen bij inbraken. U kunt deze videobeelden op elk gewenst beeldscherm bekijken in uw woning, zodat u kan zien wie er bijv. aan de deur staat.

  Politiekeurmerk (PKVW)
  Hang- en sluitwerk, oftewel de bouwkundige voorzieningen zijn belangrijke maatregelen. Goede en goed gemonteerde produkten kunnen een inbreker ernstig vertragen of hem zelfs doen besluiten van de inbraak af te zien. Een gunstige bijkomstigheid is dat diverse verzekeraars korting geven op de inboedelverzekeringspremie als u dit certificaat kunt tonen. Panden voorzien van PKVW beveiliging hebben 90% minder kans op inbraak dan zonder PKVW.