ICT oplossingen

    Een netwerk is tegenwoordig onmisbaar als er meerdere computers aanwezig zijn. Toegang tot gezamelijke documenten, de printer en het internet moet op elke pc benaderd kunnen worden, maar er moet wel rekening gehouden worden met veiligheid. U wilt natuurlijk niet dat al uw documenten op straat liggen.

    Indien u van plan bent om een netwerk aan te leggen, laat u dan goed informeren om kosten te besparen en uw gegevens niet onbeschermd te laten. Zo kunt u ervoor kiezen om alles bekabeld te doen, maar er zijn ook draadloze mogelijkheden. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van de situatie en de toepassing waarvoor u het gaat gebruiken. Vaak wordt er gekozen voor een combinatie van deze twee. Het draadloze netwerk maakt het eenvoudiger om contact te leggen tussen uw netwerk en PDA of laptop zonder last te hebben van al die snoeren. Echter is draadloos een signaal dat extern opgevangen kan worden. Indien u de juiste versleuteling en codering gebruikt zal het voor een inbreker een nagenoeg onmogelijke taak zijn om toegang te krijgen tot uw gegevens.

    Indien u ervoor kiest om een gecertificeerd netwerk aan te leggen, geven wij 10 jaar garantie op de werking van het aangelegde bekabelde netwerk.

    Voor een vrijblijvende offerte op maat voor de aanleg van uw netwerk kunt u contact met ons opnemen.