Elektrotechniek

    Als erkend STERKIN installateur leveren wij elektrotechnische systemen voor utiliteitsbouw, groot winkelbedrijven, winkels, supermarkten, winkelcentra, kantoren, banken, drukkerijen en tal van andere (particuliere)gebouwen en bedrijven. Van ontwerp tot uitvoering. Daarbij optimaal rekening houdend met omgevingsfactoren: licht en verlichting, beeldschermen en computersystemen, werkplekken, daglichtafhankelijke regeling, aanwezigheidsdetectie, beveilings-, brandmeld- en blusinstallaties etc.

    Als comfort-installateur kunnen wij deze installaties samenvoegen. Dit heeft als groot voordeel dat bij een bouwkundige aanpassing of nieuwe gebruikerswens, de installatie eenvoudig kan worden aangepast zonder veel ingewikkeld handwerk.

    Veilig Thuis Keurmerk
    Wij keuren uw woning op veiligheid volgens de NTA 8025. Tevens keuren wij bedrijfsinstallaties. Als huiseigenaar bent u zelf verantwoordelijk voor gas- en elektra-installaties in uw woning. Gas- en elektra-installaties in woningen zijn over het algemeen veilig, maar er zijn wel een aantal dingen die u kunt doen om er zeker van te zijn dat ze daadwerkelijk veilig zijn. Ook als huurder kunt u bijdragen aan uw veiligheid. De meeste ongelukken gebeuren door koolmonoxide-vergiftiging. Regelmatige controle en goede ventilatie zijn belangrijk. Volgens het Veilig Thuis Keurmerk inspecteren wij uw installatie en voorzieningen in uw woning op veiligheid. Voor meer informatie hierover kunt u de website van Veilig Thuis Keur raadplegen.

Kenteq Erkend leerbedrijf    Certificering STERKIN    Certificering Veilig Thuis Keur