Brandbeveiliging

  De wetten en regelgeving omtrent het brandveilig zijn van een bedrijfspand of woning worden steeds strenger. Zo gaat de overheid er van uit dat u als ondernemer op de hoogte bent van de eisen die gesteld worden aan uw pand en deze naleeft. Tevens stelt de brandweer eisen aan de in gebruikname van een pand. Met name als het gaat om het terugdringen van loze meldingen.

  Als erkend branddetectiebedrijf verzorgen wij het opstellen van het PvE(Programma van Eisen), de projectering, het opleveren en certificeren van uw brandmeldinstallatie. Dit varieert tot het plaatsen van een rookmelder bij u thuis tot aan een complete brandmeldinstallatie in cafetaria, openbare gebouwen, kinderdagverblijven, hotels, frabrieken, studentenwoningen en overige bedrijven. De installatie zal helemaal volgens uw wensen uitgevoerd worden, uiteraard met in achtneming van de huidige regelgeving.

  Voor het combineren van brandmeld en sprinkler werken wij samen met TFP (Total Fire Protection). Brandblussers en -haspels worden in combinatie met Brabant Brandbeveiliging gekeurd en onderhouden.


  Gasblusinstallaties (CO2)

  Voor het automatisch blussen in computerruimtes, machines, ovens en andere ruimtes waar niet met water of schuim geblust kan worden. Wij verzorgen voor u de aanleg en het onderhoud van een gasblusinstallatie welke bij detectie van brand automatisch blust d.m.v. CO2. Het voordeel van CO2 is dat het niet nog meer schade toebrengt aan uw apparatuur zoals water of schuim dat doet.

  Klik op de foto voor een vergroting

  Opleiding tot Beheerder Brandmeldinstallatie (OP'er)

  Naast het het jaarlijks onderhoud en de certificering welke wij voor u kunnen uitvoeren, kunt u ook de opleiding tot Beheerder, ook wel Opgeleid Persoon (OP-er) genoemd, bij ons volgen.


  Gemeente Bladel

  In opdracht van de gemeente Bladel zijn onlangs 9 cursisten door ons bedrijf tot Beheerder Brandmeldinstallatie opgeleid.
  Alle 9 cursisten zijn na afloop van deze 2 daagse cursus geslaagd voor het diploma Beheerder Brandmeldinstallatie van het NIBHV.  Gemeente Eersel neemt brandbeveiliging serieus.

  Op dinsdag 2 november heeft Robert Bogaars namens de gemeente Eersel 5 certificaten in ontvangst genomen.

  Hij ontving deze certificaten voor de certificering van de brandmeldinstallaties in de gemeenschapshuizen en sporthallen in Eersel, Steensel en Knegsel. Het betreft sporthal de Kraanvogel en jongerencentrum JAM in Eersel, gemeenschapshuis de Hollekes te Steensel, sporthal de Ladder en gemeenschapshuis de Leenhoef in Knegsel. Hiermee is de stap gezet om de openbare gebouwen in de gemeente Eersel brandveilig te maken.
  Robert Bogaars (gemeente Eersel), links, ontvangt 5 brandmeldcertificaten van ing. Hein Heezemans
  Robert Bogaars (gemeente Eersel), links, ontvangt 5 brandmeldcertificaten van ing. Hein Heezemans